torstai 15. marraskuuta 2012

Tervetuloa leikkihuoneeseen!



 Entisestä makuuhuoneestamme on tehty leikkihuone tytöille. Alinahan täällä varsinaisesti leikkii ja sekoittaa lelujansa ja onnellisena tyhjentää myös vaatekaappeja. Vauvalle huoneessa on kehto, jossa hän ei kyllä ole koskaan kymmentä minuuttia kauempaa ollut, kun ei viihdy niin ei viihdy. Lähinnä tuo korikehto on vain ilo silmälle, eikä mitään muuta. (toisin sanoen säilön sinne kaikenlaista turhaa tavaraa, jottei Alina pääse niihin käsiksi) 

Tuo nalleistuin on kirpputorilöytö, jonka taannoin ostin lastenkirpparilta hintaan 5 euroa. Se on ihana! Juuri kohta alan filmaamaan tyttöjä joulukortteja varten ja tämä ihanuus tulee kuviin mukaan.



Korikehdon tekstiilit olen tehnyt itse, lukuunottamatta tuota katosverhoa, joka on tavallinen sivuverho. Se löytyi sattumalta kirpputorilta, maksoi naurettavat 20 senttiä. Siinä oli muutama tahra mutta sain ne pois sappisaippualla. Verhossa olevat violetit satiininauharusetit on peräisin vauvakutsuilla saamastani vaippakehdosta, jonka eräs työkaverini oli  minulle väsännyt. Taidan olla oikea niksipirkka-mamma! Reunaröyhelön ompelin jo Alinaa odottaessani ja sen piti tulla Kelan paffilootaan reunasuojaksi, mutta yllärikös se oli, ettei Alina viihtynyt paffilootassa niin yhtään. Ja sekös oli isännälle iloksi, sillä hän oli sanonut, että meidän lapsemme ei tarvitse pahvilaatikossa nukkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti