maanantai 3. helmikuuta 2014

Viikonloppu mökillä!

Perjantaina kävin hieman nauttimassa viiniä ja syömässä ihan täydellistä ruokaa, yhdessä yhdistyksen hallituksen ja meidän yhteistyökumppaneidemme kanssa. Sitä taas ihminen ihan silmissä virkistyy kun pääsee aikuiseen seuraan ilman kahta tirriäistä. Ja itse pidän parhaana sitä, kun saa monta tuntia laittautua ja keikistellä peilin edessä.

Lauantaina suuntasimme koko perhe mökille! Luvassa oli pulkkailua, kelkkailua, nuotiomakkaraa ja kaikkea muuta rentoa mökkimenoa!
Mökki on "appivanhempieni" ja sijaitsee melko lähellä, parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. On ihanaa kun on joku tuollainen rauhanpesä näinkin lähellä. Naurettavaa on se, että kun tämä äiti pakkaa itselleen, miehelleen ja kahdelle pikkutytölle kamat mukaan, on meillä yksi kokonainen Chevrolet Chevy Vani täynnä! Phah! Ja yksi koiran ruttanakin mukana!

Meidän yksivuotiaamme on melkoinen sohlorisähläri ja päivässä saa vaihtaa usemman kerran vaatteet, sillä neiti syö itse ruokansa ja onnistuu kiitettävästi syömään kaiken paitojensa kautta.
Isompi neiti puolestaan on hyvä kippaamaan kuppinsa kyynerpään avustuksella kumoon. Tälläkin reissulla keikahti yksi kupillinen limua.
Viikonloppuna oli ihan mahtava ulkoilukeli, vaikka Alina totesi jo vartin ulkoilun jälkeen, että on kylmä ja hän menee sisälle. No kyllähän nuo posket punoittivat, mutta luulen, että tämä "kylmyys" oli vain sitä, että toimme mukanamme kaksi laatikkoa leluja, ja niillä piti mitä ilmeisimmin päästä heti leikkimään.

Lapset istutettiin iltapalalle keittiön puolelle, kun minä aloin täyttää ilmapatjaa itselleni. Kaivoin sohvan alta laverin, jossa isännän oli tarkoitus nukkua. Pikku-neidille olikin matkasänky jo valmiina. (Se on muuten mitä mainion pieni karsina, jos täytyy saada tehdä jokin asia heti nyt pian loppuun. Sinne vaan muksut ja hommat hoitoon!)Iltapalaksi söimme itsesavustettua lohta, kermaviilikastiketta ja sieni-kasvispaistosta. Jälkiruoaksi oli mandariinirahkaa. Ja kylläpä muuten kaikkia nukutti, kun oltiin päivä touhuttu pihalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti