maanantai 3. helmikuuta 2014

Romahin!

Ei ole tällä äiteellä enää mitään asiaa lähteä kaupoille. Mikseivät nuo alennusmyynnit voisi jo loppua? Rahapussin pohja näkyy jo!!! 

Kirpparilta tarttui mukaan ihana H&m:n neuletakki, tuntui niin ihanan pehmeältä ja lämpöiseltä ja tuo on vielä Ellille hieman isokin, joten niin, joko uskotte ihan tarpeellinen on. Mahtoi maksaa 3 €. 


 Sitten, joskus harvoin sitä tulee ostettua jotain uuttakin, ihan suoraan kaupasta. Ja tässäpä perjantain saldo "lähdetään mummun kanssa Hesburgerille syömään"! Isommalle tytölle olen yrittänyt ostaa nyt jemmaan isompaa, ettei sitten tule sitä hetkeä kun kaapissa ei ole enää sopivia vaatteita ja joutuu rytinällä ostamaan kasan vaatteita. Seppälässä oli paljon -70%-alella vaatetta, niin naisille kuin lapsillekin. Alinalle sydän-teeppari, ihana trikoopipo ja pantteritunika. 
Kappahlista löytyi tytöille samanlaiset valkoiset pitsijakut, joita olen kuolannut jo pitkään ja nyt raaskin ostaa. 5 €/kpl.
Harvemmin sitä tulee osteltua itselleen mitään, mutta nyt palkitsin itseni. Musta ja harmaa neulepaita, 8€/kpl. Ja Seppälästä kaulahuivin sai kaupanpäälliseksi kun osti 25€.


Kengät ovat minun aarteeni. Omistan sellaiset kanoottia muistuttavat sirot jalat, joten omankokoisia kenkiä on näiltä tuppukylän markkinoilta vaikea löytää. Nämä löytyivät Prismasta (missäs muualla sitä kotiäiti kävisi, paitsi tietty Lidlissä!) ja olivat puoleen hintaan. Maksoivat jotakuinkin 24€. Olen onnellinen! Sattuivat löytymään juuri sopivasti perjantaina, jolloin minulla oli vähän sitä yhdistysedustustakin. 

 Edustus? (huutonaurut tähän väliin!!)


 Käytettynä ostin Tori.fi:stä tämän suloisen Me&i pandabodyn. 15€. (Etsinnässä olisi housut samaa sarjaa.)


Isompi tyttö on Minni-fani ja tämä löytyi hänelle kirppikseltä, 3€. Ja niin oli tyttö onnellinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti