keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kauheesti kaikkea -viikko

Alkuviikko on riennetty taas tuttuun tapaan kerhosta toiseen ja kaupunkiakin on välillä tullut vaihdettua. Alinan kanssa käytiin maanantaina Turussa näyttämässä korvia ja kaikki sillä rintamalla kunnossa. Putket puhtaat, korvat terveet ja putket jopa paikoillaankin. Seuraavan kerran sitten keväämmällä.

Maanantaina aamupäivällä käytiin hieman ystävällä kylässä. (Tarkastamassa kauniin äidin ihana vauvamaha) Vein tuomisina itsetehtyjä suolaisia muffinsseja. Taas oli sunnuntai-iltana se tilanne, että viikonlopuksi hamstratut ruoat alkoivat olla finito, joten kaikesta jämästä piti tehdä.

Kinkku-fetamuffinssit

4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
1 tl valkosipulisuolaa
1 rkl yrttejä
100 g kinkkua (itse käytin leivänpäällisleikkelettä pienennettynä)
100 g kasviksia (minulla käytössä vihreä paprika)
100 g juustoraastetta
100 g fetajuustoa murennettuna
2 munaa
2 dl kermamaitoa
1/2 dl öljyä tai juoksevaa rasvaa

Kuivat aineet sekaisin. Lisää muut aineet mukaan. Lusikoi muffinssivuokiin ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15-20 minuuttia. 

MUMS!Samalla kyläilyreissulla olin lupautunut ostamaan ystävättäreltäni kankaita, jotta voisin tässä järisyttävässä ompeluhurmiossani hieman harjoittaa taitojani. (ettei tartte alkaa noita lakanoita saksimaan) Ja niin siinä kävi, että tulin kotiin yhtä mekkokaava-kirjaa ja paria kangasta rikkaampana (ja otinhan mä lainaan myös pari käsityölehteä) Ja tämänhetkinen tilanne on se, että eilen iltapäivällä, pienemmän tytön päiväuniaikana tuli valmiiksi yksi velourinen, hieman kaavasta poiketen ommeltu velourmekko! Ja se on herkullinen ja tältä amatööriltä taas melko hyvä suoritus, kehtaan käyttää lapseni päällä, oli jopa kerhossa tänään päällä! Ja jotta saisitte sen kuvan minusta, että oon moinen jokapaikanhöylä, niin askarreltiin myös hiukan ystävänpäiväkortteja kerhokavereille! 


Nyt minulta loppuu aika kesken, sillä kohta pitäisi jo olla heiluttamassa puheenjohtajan vasaraa hallituksen kokouksessa, joten näkemiin muruset, näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti