tiistai 15. tammikuuta 2013

Himokirppishamstraaja

Nyt kun Alina on tuossa iässä, että kaikki on tehtävä itse, niin on vain kertakaikkiaan parempi hankkia vaatteet käytettyinä, kun ei uusista viitsi maksaa kovaa hintaa vain sen takia, että Alina syö bolognesensa, niin, että ruoka käy paidan kautta. Joskus myös ihan vain vahingossa jostain löytynyt kuulakärkikynä eksyy paidalle ja kuin taikaiskusta siihen ilmestyy piiitkä viiva. "Mä piitää!".

Viikko takaperin vein kirpputorille lastenvaatteita myyntiin, suurimmaksi osaksi hintoina oli kahta ja kolmea euroa ja hyvin on kauppa käynyt, kun kahdessa päivässäkin oli tullut jo 57 euroa. Voittorahoilla kävinkin sitten kiertelemässä kirpputoria ja löysin hiukan kerhovaatetta isommalle neidille ja retroa pienemmälle.

 Alina sai uudet kengät kevääksi, tennareiden hinta oli 45 senttiä, eli ei paha ollenkaan. 
(Taustalla myös 2 euron Maxmorran pipo, joka mahtuu äiteen päähän.)


 Violetti velourasu, missä on ihanat pandat. Housut ja paita yhteensä 2 e. 


 Tutta-tuotteen retrot froteiset potkuhousut koossa 60, 2e. 

 On mahtavaa, että myös Facebookissa on kirpputoriryhmiä, joissa minä olen kyllä ihan aktiivijäsen. Lähiseudun kirppisryhmästä ostin tämän Hello Kitty-liivin, 2 e ja tuon alemmassa kuvassa olevan pinkin kevättakin, sekin oli 2 euroa. 


Elli sai Facebook-kirpparilta tuon alemman puuvillatakin kevääksi ja luultavasti kokonsa puolesta myös syksyksi. Hinta oli 4,90 e postikuluineen.

Aiemminkin nettikirppikseltä olen ostanut kevätpuvun Alinalle ja nyt löysin ihanan omenanvihreän Ticketin haalarin tytölle ja se oli pakko ostaa. Hintaa oli 50 euroa postikuluineen ja kunto on erinomainen. 


Polarn O. Pyretin ihastuttava punainen toppi Ellille kesäksi, 1,90 e posteineen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti