tiistai 1. huhtikuuta 2014

Täältä tullaan elämä!

Projekti Fatmama to flatmama- on alkanut. Ja kyllä, taas, noin neljännensadannen kerran. Mulla ei vaan taida olla sitä selkärankaa. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että nyt mussa on jotain ylimääräistä tarmoa, ainakin nämä pari ensimmäistä päivää (huutonaurua!!!1) ovat menneet hyvin. Paremmin siis kuin odotin.

Ruokavalio on laitettu uusiksi, kiitos siitä kuuluu ihanalle ja tärkeälle ystävälleni, jolla on omakohtaista kokemusta suurten kilomäärien pudottamisesta. Itselleni riittäisi se kymmenenkin kiloa, viisitoista taitaisi olla ihanteellista.
Samoin myö liikuntaa olen pyrkinyt lisäämään, pien kynnys on edelleen lähteä mihinkään ryhmäliikuntatunneille kaikkien kireiden kisakissojen kanssa. Ja eihän mulla ole mitään vaatteitakaan! (lisää naurua)

Hienolta on tuntunut, kun on ihan oikeasti jokin ateriarytmi, entisen "syön silloin kun huomaan, etten ole syönyt koko päivänä, muuta kuin karkkia tietysti" rytmin sijaan.
Aamupalaksi kauraleseistä hedelmäsmoothieta, lounaaksi salaattia, välipalaksi täysjyväleipää ja päivälliseksi 1/4 lautasellista lämmintä ruokaa ja loput sitten salaattia.

Vettäkin olen koittanut lipittää ja sen kyllä huomaa, sillä on ihan mahdotonta, kun käy tunnin  sisällä vessassa noin kymmenen kertaa. Teenkö edes muuta kuin käyn pissalla?

Iltapalaksi kokeilen eilen proteiinilettuja ja kaikkien ennakkoluulojeni sijaan, pidin niistä. Eivät ne todellakaan mitään ihania herkkuja ollut, vaan sellasta ihan peruskamaa. Lisukkeena oli hiukan mustikoita ja hunajaa.

Odotettavissa siis päivityksiä pyrkimyksestä terveellisempään elämään ja kaikesta siihen liittyvästä. Kamera on täynnä ateriakuvia, joita latailen sitten kun on enemmän aikaa.


1 kommentti:

  1. Lohdutuksen sananen: rasva palaa ja poistuu kehosta kun käymme pissalla :) voit siis ilolla käydä sen kymmenen kertaa tunnin aikana vessassa kun ajattelet rasvojen poistuvan ;)

    VastaaPoista