keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkihaasteita, prkl!

Kaikkien hehkuttaman pitkän viikonlopun jälkeen on taas alkanut ihan normi arki. Tänään käytiin kerhossa tyttöjen kanssa. Isompi sisaruksista on oppinut pyöräilemään, joten kokeiltiin, miten matka taittuu pyörän ja vaunujen kera. Ja hyvinhän se onnistui! Välillä tuntui toki siltä, että käsieni välissä oleva mitta ei ihan riitä, kun toinen kaartaa vasemmalle ja toinen oikealle. Siinä on sitä olympialaisten tuntua!

Keräilin hieman pääsiäistä pois, vaikkei täällä nyt ollutkaan kuin yksi rairuoho-purkki ja muutama tipukoriste. Maljakosta vaihdoin pajunoksat koivunoksiin ja nyt odotellaan, että niihin tulisi lehtisilmut.

Musta tuntuu aina siltä, että kun kirjoitan, niin on alkanut arki. Arki, arki, arki. Aina on jotenkin niin hemmetin arkista. Täytyisi varmaan ostaa pullo juhlajuomaa ja pistää korkkarit jalkaan ja olla vähän "arkimattomampi".

Facebook on täynnä "arkihaasteita", jotka on toisaalta ihan mielenkiintoisia, sillä niiden kautta pääsee kurkkaamaan toisten ihmisten, ehkä niiden, joita ei niin tunnekaan, elämään. Itse en ole haastetta saanut, mutta ans olla kun tämän nyt ääneen sanoin, niin kyllähän mut joku ehtii haastamaan.


Meidän arki on tämän näköistä. Pyykkiä pestään, pianoa soitetaan, tehdään ruokaa ja ainakin yritetään laittaa astiat tiskikoneeseen. Ensimmäinen kuva on utopistinen, mutta ehkä joskus mäkin osaan ottaa sen aikani ja maata sohvalla villasukat jalassa ja katsoa jotain lemppariohjelmaani.

Ettäs tiädätte!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti