maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen viikko takana!


En muista lupailinko näitä kuvia tästä uudesta ruokavaliosta ja muusta, mutta täältä pesee!


Ensimmäinen viikko takana. Olen siis noudattanut saamaani ateriarytmiä ja lähes tarkasti myös liikuntaohjeita. Hyötyliikuntaa olen yrittänyt lisätä, kerhoon viemiset ja hakemiset olen pyrkinyt tehdä auton sijasta kävellen. Samoin kauppareissuja on tullut tehtyä vaunuilla.
Omia pieniä jumppatuokioita on ollut, ne vain aina tuppaavat keskeytymään kun Alina haluaa osallistua myös. Eräänä päivänä nosteltiin käsipainoja, Alinalla oli painoina Muumimamman marakassit! Äitillä 2 kg:n painot.

Olo on parempi. Mieli on virkeämpi, kun ei ole koko aikaa sellaisessa sokeripöhnässä. Ensimmäinen viikko palkitsi minut -1 kg:lla. Olen tyytyväinen, enkä missään nimessä voisi enempää toimia, olenhan myös repsahtanut. Pääasia on tässä se, ettei luovuta, vaan repsahdustenkin jälkeen alkaa taas uusi nousu. Eilen napsin vielä pari perunalastua, vaikka lauantaina on ainoastaan herkkupäivä. Mutta en voinut jättää sipsejä kaappiin, sillä tiedän että se on liian suuri houkutus viikolla. Tänään käymme naapurissa 1-vuotissynttäreillä, jossa varmasti on myös jotain kahviin kastettavaa, mutta tämä tietää sitten vaan armottomampaa liikkumista tälle viikolle.


 Ylhäällä kuvassa päivällinen, perunamuusia ja kalapuikkoja, runsaasti salaattia, raejuustoa ja yksi keitetty kanamuna. Mmm..


Facebookissa monet ovat postanneet, miten proteiinit ovat niin ihania! Toiset taas sanovat niitä kamalaksi paskaksi. Päätin tehdä testin. Ja tulos on se, että kyllä ne nieltyä sai, kun päällä oli mustikoita ja himppusen hunajaa, mutta ei nämä nyt ihan mitään minun halutuimpia herkkujani ole.


Ylempänä lounas-ateria. Lounaaksi olen pyrkinyt laittamaan aina salaatin, ehkä jotain munakasta silloin tällöin. Tässä munakas, salaatti ja raejuusto.

Vedenjuonti on minulle edelleen hankalaa. Koitan muistaa aamuisin herättyäni juoda vettä, samoin ruan kanssa minulla on vesilasi, jota harvoin muistan edes juoda. En ole ennenkään juonut ruokani kanssa mitään. Vaatii pientä treeniä yrittää lipittää kaksi litraa vettä päivässä. Ostin pussillisen sitruunaa, jotta voin puristella pisaroita veteni sekaan, saaden sen maistumaan paremmalta.

Tutkailin myös erilaisia liikunta-haasteita ja olen nyt pyrkinyt noudattamaan tuota "lankku-haastetta". Sovellan sitä vähän oman makuni mukaan. Ensimmäiset kolme päivää meni hyvin, ja neljäskin sujui. Lepopäivän jälkeen oli taas hankala pysyä asennossa, muka 40 sekuntia!! (WHAT!)

Näillä mennään ja näillä jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti