maanantai 17. joulukuuta 2012

Siisteys, ainakin hetken


Viikonloppu oli kerrassaan mahtava! Isännys oli ehdotellut jo omatoimisesti viikolla vanhemmilleen, jospa Alina voisi mennä heille yökylään. Ja niimpäs tyttö sitten jo lauantai-aamuna lähtikin ajoissa mummulaan. Minä, joka olisin ehkä tarvinnut lepoa, nautin siitä omasta rauhasta siivoten koko talon. Pesin pyykkiä monta koneellista ja järjestelin paikkoja. Nyt, tai ainakin vielä eilen aamulla koti näytti tosi siistiltä. Tällä hetkellä Alina on taas jo ehtinyt vähän myös "järjestää" huushollia omannäköisekseen.

Aattoon on enää viikko ja edelleen kontista uupuu muutama paketti. Luojan kiitos, Kelan huimat avustukset saapuvat tilille loppuviikosta, joten kaikki tulee kuntoon edes viimetingassa.

Tänä vuonna taitaa olla valkoinen joulu, ainakin sääennusteita kun katsoo, niin pakkasen pitäisi paukahdella viikonloppuna ihan kivasti, joten jos tämä superlumimäärä ei nyt jostain syystä sula tässä välissä, niin valkoista on viikon päästäkin.

Huomenna pieni Ellimme on jo kaksi kuukautta. Tuntuu että tuon pienen tytön reisiin on ilmestynyt muutama mukava pullukkamakkara ja muutenin tyttö jaksaa entistä pidempiä aikoja olla hereillä. Pääosin tyttö on kerrassaan mainio. Hereillä ollessaan hän hymyää ihan koko ajan, kunnes sitten tulee nälkä tai niin kova väsy, sitten hän voi karjua parikin tuntia, niin ettei mistään tule mitään. Väsymys on niin kova, ettei pysty nukkumaan ja nälkää ei voi taltuttaa syöttämällä tissiä, vaan hätäapuan joskus voi olla pulloon pumpattu maitokin.
Ellissä on kyllä potkua!


Koska kerrankin yläkerrassa on inhimillisennäköistä, näytän teille pienen palan yläkertaa.2 kommenttia:

  1. Kävi silmään tuo maatuska-naulakko. Mistä oot löytäny semmosen? Aivan ihana :)! Ja kiva näköistä teillä on muutenkin. Tutun näköisiä nuo vinot katot :D!

    VastaaPoista
  2. Heh. Meillä on tuota maatuskaa tuo naulakko ja liitutaulu. Olivat vuosi takaperin Prismassa alessa, en tiiä mahtaneeko vielä löytyä jotain. Ainakin samanhenkisiä kuppikakku-juttuja siellä on.

    VastaaPoista