maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hiusongelma

Ollessani viime viikolla sänkypotilaana pari päivää, sain taas kokea sen, mitä aiheutuu siitä, kun ei harjaa hiuksiaan hetkeen.
Minulla on paha tapa jättää harjaamatta hiukseni. Käyn suihkussa, rullaan tukan pyyheturpaanin sisään ja heitän hiukset nutturalle loppuen lopuksi. Sitten kun aamulla herään, avaan nutturan ja pöyhin ja morjen, eikun menoks!

Tästä syntyy sellainen pikkuine kiva jäynä tuonne niskaan, ettei ole mitään järkeä. Armoton harakanpesä rakentuu parissa päivässä ja kyllä, hiukset näyttävät uskomattoman paksulta puskalta, kun niiden alla muhii oikea takkupesä.

Joulupukki toi lahjaksi tangle teezerin ja minun piti jotenkin ryhdistäytyä ja ruveta harjaamaan hiuksiani useammin. Ensimmäiset pari kertaa meni ihan hienosti ja sitten tuo ajatus taas vaan jäi.

Olen pohdiskellut pitäisikö silpoa tukka lyhyeksi? Vai jättäisikö vain pitkäksi ja tekisi kenties jotain muutta lookkia uudistavaa?Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka?

Liukuvärjäys on aina jotenkin kiehtonut ja kerran sitä kotikonstein yritinkin, mutta eipä noilla omilla käsillä omaan tukkaan mitään koviin huikeeta saanut aikaan. 
Tässä tukassa on nähty montaa väriä; mustaa, violettia, punaista, hyvinkin vaaleaa, oranssia. Nyt kaipaisin kivoja ideoita. Voisihan se lyhytkin tukka olla kiva, mutta tämä on jotenkin minulle niin rakas karvapehko, etten siitä hevillä luovu. 


Kenties jotain tällaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti