lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kirppis-hirviö

Mahtavan ihanaa viikonloppua!

Mahtavaa tästä tekee se, että aurinko paistaa täysillä ja uskallan sanoa, että se ehkä jopa hieman lämmittääkin jo nenänpäätä.

Meillä on luvassa hieman erilainen viikonloppu, sillä esikoinen passitetaan mummulaan yökylään, jääkaappi tursuaa herkkuja; salaattia, halloumia, juustoja. Näiden asioiden velvoittamana uskon, että isäntäkin malttaa istuttaa persuksensa sohvalle hieman aiemmin kuin muina päivinä.

Me tytsyt kävimme jo aamulla kävelyllä, vierailtiin Yhteisvastuu-tapahtumassa katsomassa ponia, syömässä lettuja, onkimassa ja olihan siellä taas äidinkin mieleen jotain; lastenkirppis. Huh, nuo tuollaiset saisi kyllä lailla kieltää, eihän siitä tule mitään, etten vaan voi olla ostamatta vaatteita lapsille. Eilisen silitysurakan aikana kasasin taas muovikassiin Elliltä pieneksi jääneitä vaatteita, jotka toivon mukaan saava uuden kodin ensi viikolla, kunhan saan kaiken kuvatuksi ja myydyksi nettikirpparilla.

Kävin torstaina Ellin kanssa kirppiksellä ihan kaikessa rauhassa, Alinan kerhoillessa päiväkodilla. Ja oi kyllä, kassillinen tarttui mukaan. Alkaakohan tämä muistuttaa hieman jotain sairautta jo? Vaatehamstraus-hirviö täs moi!

 PoP:in raidallinen paita 2€


 Ihana Lego-toukka 3 €, Velourhaalrit eläinkuviolla 4 € ja punaiset löytö-villahousut 0,50€


 Bamse-velourtunika 5 €


Itselle Esprit-farkkuhame 5 €

Kaiken tämän huipuksi joka päivä on taas postimies kantanut pakettia laatikkoon, vaatteita lapsille tietysti. Nyt alkaa olla molempien kaapit taas täynnä ja kysymys kuuluukin, missä vaiheessa nuo tytöt niitä ehtivät edes pitää? 

Kaiken kaikkiaan elämä on ihan mallillaan, Elli on pian jo viiden kuukauden (mihin aika häviää?) ja Alina jo omassa uhmakkuudessaan niin isoa neitiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti