tiistai 26. helmikuuta 2013

Ostosreissu Ideaparkiin

Tällä viikolla hitaat hämäläiset viettävät talvilomiansa ja meidänkin arki on hieman erilaista, sillä kerhot lomailevat myös, niin kuin suurin osa ystävistäkin.

Maanantaiksi suunniteltu Ideaparkin-reissu meni suunnitelmien mukaan, vaikkakin jo pitkään kuolaamieni Phil & Tedsien koeajo ei ihan menny suunnitelmien mukaan, sillä ystävä unohti raskaushormonaalisista syistä ottaa sisaristuimen mukaan. Kaikesta huolimatta, lapset käyttäytyivät kuin jotkin kuninkaalliset; Alina istui rattaissa nätisti koko ajan, söi reippaasti ravintolaruokansa ja nukkui automatkat. Elli nukkui suurimman osan ajasta ja kun oli ensimmäisen syötön vuoro, (kuvittelin että sillä on nälkä) tyttö vain naureskeli tissin takaata minulle ja ihaili Pancho Villan valokoristeita.
Melko monet vaatekassit tarttui taas matkaan. Syytän ihan vain tätä maalaisidylli-iskostumaa päässäni. Maalla ei vain kertakaikkiaan ole mitään. Ja kun kerran maalaislikka (huom. entinen suurkaupungin ihminen) pääsee Ideaparkiin, niin siinähän melkein jalat lähtee alta ja korttia höylätään ainakin joka toisen liikkeen kassalla.
Olin suunnitellut, etten ostaisi lapsille reissusta mitään, mutta pakkohan oli Alinaakin palkita Timppa-lammaspehmolla, kun oli niin kiltisti. Ja ostin sitten ehkä enemmänkin omaa silmää miellyttäviä muutaman vaatekappaleenkin hänelle.
Elli jäi paitsioon reissussa, vaikka olikin kiltti. Tällä kertaa ei pienemmälle löytynyt mitään.
Itselle löytyi ihan tavallisia t-paitoja ja neuletakki, kotioleiluhousut ja ne kaikkein parhaimmat (ja herran jumala kalleimmat) imetys- sekä myöhempää ajatellen tavalliset rintaliivit. Oli olevinaan niin edullista, kun sai kaksi alusvaatesettiä yhden hintaan. Kotona tajusin, että nyt minulla on kahdet rintsikat ja kahdet alushousut, jotka ilman tätä tarjousta olisivat maksaneet hieman vajaat 200 e. (näettekö mun hikikarpalot?)

Phil & Tedseistä vielä tähän loppuun, uskon että miehen lämmittely tähän aiheeseen on alkanut tuottaa tulosta. Kiikarintähtäisemmä on nyt yhdet, joiden sijainti on Englanti. Nämä ovat siis käytetyt, mutta kunnoltansa ihan kelvot. Ja nämä siis ovat kaverin kaverin kärryt, ettei ihan sitten tule sikaa säkissä ostettua. Ja huomiodaan vielä se, että kun Suomesta käytetyt Philssit haluaisi ostaa, halvemmat ovat siinä 300 e paikkeilla ja nämä Englannissa olevat olisivat puolet tästä 300 e. Eli nehän on vähän niin kuin pakko ostaa.

Kuvamateriaalia ostosreissun saldosta:

ps. painoa tippunut seitsemän kiloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti